Բնագիտությունը խոհանոցում

Ժամանակահատվածը՝ ապրիլ

Մասնակիցները՝ վեցերորդ դասարանի սովորողներ

Նպատակը՝ սովորողները ստացած  գիտելիքները  կփորձեն կիրառել իրենց կենցաղում։

Խնդիրներ՝ 

Սովորողները ծանոթանում են սննդամթերքների թթվեցում, պրոցեսներին։ Կաթից  տարբեր կաթնամթերքների առաջցման ընթացքին:

Ընթացքը՝

  • կաթը տաքացնում են
  • կաթին ավելացնում են մերան՝ անընդհատ խառնելով
  • ծածկում ենք տաք կտորով՝ ջերմությունը հնարավորինս երկար պահելու նպատակով,թողնում մի քանի ժամ
  • յոգուրտի ստացում
  • կաթնաշոռի ստացում                                                                                                                                                                                                                                                                                            Աշխատանքների ընթացքը կլուսաբանվի սովորողների բլոգներում ։ Արդյունքները.Փորձը տեսագրել և տեղադրել բլոգում:

Նարեկ Գրիգորյան

Մարիա Շոկարյան

Արամ Մինասսյան.

Ավագ Առաքելյան

Մանգասարյան Ալեն

Բագրադ Սադոյան

Աշոտ Զոզանյան.

Արամ Ղազարյան

Ալբերտ Գևորգյան

Գայանե Կագանյան.

Դավիթ Մուրադյան

Սոֆի Նահապետյան

Իրինա Գյուրջինյան

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s