Գինին և քիմիան

Նախագծի մասնակիցներ` 6- 7 դասարանի սովորողներ

Նախագծի իրականացման ժամանակահատվածը`  հունվար

Նպատակ՝    Գիտելիքներ գինու մասին

Անցկացման ընթացքը՝ Սովորողների հետ ուսումնասիրել հետևյալ թեմաները՝

Գինու ստեղծման պատմություն

Մարդու օրգանիզմի վրա գինու թողած ազդեցությունների քննարկում

Խմորման պրոցես

Խմորման տեսակներ

Գինու տեսակներ ,ըստ իրենց քիմիական բաղադրության

Գինու որակական և քանակական անալիզ

Նպատակ`Սովորողները ձեռք են բերում գիտելիքներ նշված թեմաներով և փորձում են պարզագույն մեթոներով որոշել գինու որակը։

Որպես նախագծի ամփոփում՝ Այցելություն Արարատ կոնյակի գործարան։

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s